Keväällä 2023 ei järjestetä erillistä lasten alkeiskurssia, vaan 7-9 vuotiaiden ryhmään sekä 10-12 vuotiaitten ryhmään otetaan mukaan uusia harrastajia. Junioreiden ryhmät keväälle 2023 ovat täynnä ja mukaan otetaan jonotusperiaatteella.

Harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi päättyy kauden päätteeksi pidettävään vyökokeeseen.

Alussa harjoitteluasusteeksi käy t-paita ja verkkarit. Varustehankinnasta sovitaan myöhemmin kurssilla yhdessä ohjaajan kanssa. Peruspuku maksaa noin 30–40 € koosta riippuen.

Kelloja tai koruja ei saa harjoituksissa pitää, vaan ylimääräiset tulisikin jättää kotiin. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja kynnet lyhyenä. Salilla harjoitellaan paljain jaloin, joten jalat ja kädet tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoituksia.

Kurssin hinta on normaalisti 70 €, mutta syksyllä 2021 vain kausimaksun verran, eli 55 €. Kauden päätteeksi osallistutaan vyökokeeseen, joka maksaa 6 €.

Kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Karateliitto ja Pohjola tarjoavat edullista peruskurssivakuutusta hintaan 35 € (vakuutus 25 € + lisenssi 10 €) ja se on voimassa enintään 6 kk vakuutuksen alkamispäivästä. Lisätietoja: https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Harjoituksissa karaten perustekniikoiden opettelun lisäksi pyritään kehittämään myös lapsen fyysistä toimintakykyä, oman kehon hallintaa kuten mm. nopeutta, tasapainoa, kestävyyttä, notkeutta, koordinaatiota ja reaktiokykyä.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, kurssinäytöksen yhteydessä, tai tulemalla suoraan ensimmäisiin harjoituksiin. Kurssille ehtii tulemaan mukaan vielä kolmen viikon sisällä sen alkamisesta.

Lisätietoja kaikista kurssiin liittyvistä asioista voit tiedustella osoitteesta karate@joenmawashi.fi