Junnujen alkeiskurssille otetaan 7-12 -vuotiaita tyttöjä ja poikia.

Harjoitukset ovat kerran viikossa. Kevään kurssi päättyy toukokuussa pidettävään vyökokeeseen ja syksyn kurssi päättyy joulukuussa pidettävään vyökokeeseen.

Alussa harjoitteluasusteeksi käy t-paita ja verkkarit. Varustehankinnasta sovitaan myöhemmin kurssilla yhdessä ohjaajan kanssa. Peruspuku maksaa noin 30–40 € koosta riippuen.

Kelloja tai koruja ei saa harjoituksissa pitää, vaan ylimääräiset tulisikin jättää kotiin. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja kynnet lyhyenä. Salilla harjoitellaan paljain jaloin, joten jalat ja kädet tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoituksia.

Kurssin hinta on 70 €.

Kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Karateliitto ja Pohjola tarjoavat edullista peruskurssivakuutusta hintaan 53 € (vakuutus 18 € + lisenssi 35 €) ja se on voimassa enintään 6 kk vakuutuksen alkamispäivästä. Lisätietoja: Karateliitto –> Lisenssit.

Harjoituksissa karaten perustekniikoiden opettelun lisäksi pyritään kehittämään myös lapsen fyysistä toimintakykyä, oman kehon hallintaa kuten mm. nopeutta, tasapainoa, kestävyyttä, notkeutta, koordinaatiota ja reaktiokykyä.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, kurssinäytöksen yhteydessä, tai tulemalla suoraan ensimmäisiin harjoituksiin. Kurssille ehtii tulemaan mukaan vielä kolmen viikon sisällä sen alkamisesta.

Lisätietoja kaikista kurssiin liittyvistä asioista voit tiedustella osoitteesta karate@nulljoenmawashi.fi