Kevään 2023 alkeiskurssin alkamisaika on

30.1.2023 klo 18:30 Urheilutalolla Tatamilla 5

Kevään 2023 aikuisten alkeiskurssin harjoitusajat ja paikat:

Maanantai 18:30-20:00 Urheilutalo Tatami 5 (alatatami)

Torstai 17:00-18:30 Urheilutalo Tatami 5 (alatatami)

 

Tule harrastamaan tehokasta, hauskaa ja monipuolista lajia. Aikuisten alkeiskurssin alaikäraja on 13-vuotta. Kurssi soveltuu kaikille nuorille ja aikuisille ilman yläikärajaa.

Kurssilla harjoitellaan karaten ja itsepuolustuksen perusteita. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa. Kevään kurssi päättyy toukokuussa pidettävään keltaisen vyön kokeeseen ja syksyn kurssi päättyy joulukuussa pidettävään vyökokeeseen. Kurssin jälkeen harjoittelu jatkuu oman vyötasoryhmän harjoitusten ohella monipuolisissa yleisharjoituksissa.

Kurssin alussa harjoitteluasusteeksi käy t-paita ja verkkarit. Pukuhankinta tehdään myöhemmin kurssilla yhteisesti. Peruspuku maksaa noin 30–40 € koosta riippuen.

Kelloja tai koruja ei saa harjoituksissa pitää, vaan ylimääräiset tulisikin jättää kotiin. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja kynnet lyhyenä. Salilla harjoitellaan paljain jaloin, joten jalat ja kädet tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoituksia.

Kurssin hinta on 60 € (opiskelijat 40 €, opiskelijakortti esitettävä – huom! alennus ei koske koululaisia).

Kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Karateliitto ja Pohjola tarjoavat edullista peruskurssivakuutusta hintaan 35 € (vakuutus 25 € + lisenssi 10 €) ja se on voimassa enintään 6 kk vakuutuksen alkamispäivästä. Lisätietoja: https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tai tulemalla suoraan ensimmäisiin harjoituksiin. Kurssille ehtii tulemaan mukaan vielä kolmen viikon sisällä sen alkamisesta.

Lisätietoja kaikista kurssiin liittyvistä asioista voit tiedustella osoitteesta karate@joenmawashi.fi

Ilmoittaudu kurssille tästä

Katso myös esittelyvideo: