Infoa syksyn 2021 alkeiskursseista

kategoriassa: Ajankohtaista, Tapahtumat, Tiedotteet, Yleinen | 0

Aikuisten ja yli 12v nuorten alkeiskurssi alkaa maanantaina 30.8. klo 18:30 Urheilutalon salissa 5 (alakerrassa). Kurssi kestää noin 3,5kk ja harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Lisää infoa on pian tulossa. Ilmoittaudu jo nyt mukaan sivun alalaidassa olevasta lomakkeesta ”ilmoittaudu aikuisten alkeiskurssille”.

Juniorien 7-12v alkeiskurssia ei järjestetä erikseen vaan iän perusteella olemassaoleviin junioriryhmiin otetaan mukaan harrastajia ilmoittautumisjärjestyksessä. Muutamia paikkoja on vielä vapaana. Varaa paikkasi ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan ”ilmoittaudu juniorien alkeiskurssille” -lomakkeen kautta. Ilmoitamme sinulle milloin mukaan voi tulla.

Lisää tietoa voi kysyä: karate@nulljoenmawashi.fi tai suoraan ohjaajilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *