Kokemuksia SKW pääsiäisleiriltä 2011

kategoriassa: Artikkelit | 0

Ruotsin talvileiri 2010 jäi siis väliin, joten 2011 pääsiäisleirin odotukset olivat kovat. Onneksi tällä kertaa ei tullut mitään esteitä ja mitään mainittavia kommelluksiakaan ei ollut. Joen Mawashista lähdettiin Herrljungaan viiden henkilön voimin. Mukana olivat Mika, Jussi, Riikka, Minna ja minä. Lensimme Joensuusta Helsingin kautta Göteborgiin ja sieltä ajoimme vuokra-autolla leiripaikalle. Auton vuokraaminen oli yllättävän edullinen ja mukava vaihtoehto, vaikka ensimmäistä kertaa ulkomailla ajaminen hieman jännittikin.

Olimme nyt toista kertaa sensei Ohgamin pääsiäisleirillä. Tämäkin leiri oli sisällöltään vastaava, kuin aikaisemmat talvi- ja pääsiäisleirit. Mitäpä sitä hyvää korjaamaan. Sensei Ohgamin leireillä on tapana aina tehdä runsaasti ja selitellä pikkuasioita mahdollisimman vähän. Vaikka senseillä on ikää jo 70 vuotta ja hieman ongelmia toisen kätensä kanssa, on ihailtavaa nähdä, kuinka notkeasti ja tehokkaasti hän vielä liikkuu.

Leirin lauantain viimeisten harjoitusten jälkeen pidettiin vyökokeet. Kokelaita oli taas suuri määrä ja mukana olivat Jussi, Riikka ja Minna vahvistamassa omia dan-arvojaan Wadokai dan-arvoiksi. Kokeiden tulokset saapuivat vasta maanantai-iltana ja kaikki Joen Mawashin kokelaat läpäisivät. Onneksi olkoon! Tämä on taas yksi iso askel seurallemme ja Suomen Wadokain kehittymiselle.

Lisää kuvia Kuvat-sivulla sekä jonkin aikaa myös www.wadokai.se -sivujen galleriasta, kohdasta Easter Camp 2011.

© Niko Utriainen, Joen Mawashi ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *